Guangzhou Weiqian computer technology co., LTD.

Om os

Guangzhou Weiqian computer technology co., LTD. (kort sagt, Guangzhou Weiqian) blev grundlagt i 2005, erfaret og bevidnet udviklingsprocessen i intelligent produktionskontrolindustrien i perlefloddeltaet. Som deltager i udviklingen af denne industri, vinder vi en højere synlighed, større indflydelse og omdømme.
Guangzhou Weiqian lokaliseres i stille og elegant xinzhuang industripark, der fokuserer på området intelligent produktion, er en højteknologiske virksomheder, der indsamler forskning og udvikling, produktion, salg i én. I mellemtiden hjælper vi forskellige industrier med at fremskynde deres intelligente drift og stræber efter at blive en udbyder af procesovervågning af løsninger inden for intelligent by og internet af ting.
Med målet om " at blive førende inden for intelligent industri " Guangzhou Weiqian har til formål at skabe tre serier af ARM indlejrede industricomputere: Android, Linux og Windows CE. " Ti år til at lave et sværd. " virksomhedens produkter kan anvendes i vidt omfang inden for produktion af industriel automatisering, miljøovervågningssystem, intelligent fabrik, intelligent lager, intelligent transport, intelligent landbrug, intelligente bygninger, instrumentering, medicinsk udstyr, elektrisk udstyr, computerstøtteovervågningssystemintelligent parkering og anden industri af 4.0 internet af ting.
Med forretningsfilosofien om " Professionel, dedikeret og enkelt " Vi undersøger aktivt grænserne for udvikling af intelligent kontrol og industriel kontrol og får en række patenter for opfindelser og anvendelse.
Guangzhou Weiqian har en firmamission af " Gøre fremstillingen lettere " vil overholde ledelsens mål om at " Rådgivningstjeneste, personalets velfærd og industriel intelligens " Vi er fulde af " enhed, dedikation, integritet, win-win " kerneværdier for at imødegå nye muligheder og udfordringer, fremskynde udviklingen af Kina og den industrielle intelligens og skrive et nyt variabelt kapitel.

js1.jpg

js2.jpg

Forespørgsel:

Forespørgsel